Sauna's

Genieten in uw eigen privé-sauna? Dan bent u bij Spa City aan het juiste adres. In een sauna kunt u helemaal tot rust komen, er is niets fijner dan even ‘loskoppelen’ van de drukte van het dagelijks leven. Daarnaast zorgt een sauna voor een betere doorbloeding, stralende huid, reiniging van de huid en heeft een positieve invloed op de ademhaling en het immuunsysteem. Bekijk hier ons assortiment of kom gerust langs in onze showroom om deze onder het genot van een kop koffie te bekijken.

Sauna kopen voor uw privé wellness

Een sauna kopen levert u een privé wellness beleving op. U kunt wanneer u zelf wilt ontsnappen aan alle drukte die u ervaart in het dagelijkse leven en volledig ontspannen. Tot rust komen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ook uw gezondheid wordt beter van een sauna in de tuin. Op uw immuunsysteem, doorbloeding, huid en ademhaling heeft de sauna een positieve invloed. Uw huid zal weer gaan stralen. Wilt u profiteren van al deze voordelen? Kom naar SpaCity, bekijk ons assortiment en wij helpen u met een sauna kopen.

Sauna in de tuin

In onze showroom vindt u een breed assortiment sauna’s. U kunt bij ons een sauna voor in de tuin vinden of een sauna voor binnen in uw woning. Wij geven u de keuze uit meerdere modellen en maten. Voor iedere woning is er een sauna geschikt, of voor in uw tuin of voor binnen. Bij een sauna kopen voor buiten of een sauna kopen voor binnen krijgt u bij ons altijd het beste zitcomfort. Wij zorgen ervoor dat u optimaal geniet. Uw welzijn is onze zorg!

Laat uw sauna door ons plaatsen

Mocht u een sauna kopen voor binnen of buiten, dan kunt u deze door ons laten plaatsen. Wij vinden het belangrijk om u te ontzorgen en staan daarom het gehele traject voor u klaar. Vanaf het moment dat u de sauna koopt tot aan het moment van plaatsing. Wij beschikken over een team met professionals die veel ervaring en verstand van zaken hebben. Eenvoudig kunnen wij sauna’s in uw tuin of in uw woning plaatsen en installeren.

SpaCity biedt hoge kwaliteit sauna’s aan

Bij ons kunt u een sauna kopen tegen de hoogste kwaliteit. Voor ons is alleen het beste goed genoeg om aan te bieden. Daarom hebben wij de beste kwaliteit sauna’s in ons assortiment. Wij hechten hierbij veel waarde aan milieuvriendelijkheid en streven naar sauna’s die laag zijn in onderhoud. Bij ons kunt u een sauna kopen voor binnen of buiten met:

  • Persoonlijk advies
  • Direct leverbare sauna’s uit eigen voorraad!
  • Levering sauna’s in heel Nederland
  • Tot 5 jaar garantie!
  • Showroom met groot aanbod
  • Sauna kopen binnen/buiten in onze showroom

    Een sauna kopen voor binnen of buiten uw huis doet u het beste in onze showroom gelegen in Heerhugowaard. U vindt ons aan de Nijverheidsstraat 3A, waar u tussen 09.00 en 17.30 van maandag tot en met vrijdag terecht kan. Wij helpen u graag persoonlijk bij het vinden van de sauna van uw wensen. Heeft u vragen voor ons, bent u op zoek naar aanvullende informatie of wilt u advies? Neem contact met ons op. U belt ons op 0854010187.

Bellen Showroom WhatsApp Mailen
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelwagen.