Plaatsing & Installatie

Plaatsing en Installatie Service van Spacity

Zorgeloos genieten van uw Spa, Sauna of hottub?  SpaCity verzorgt indien gewenst door heel Nederland,  België en zelfs door heel Europa de gehele plaatsing en installatie. De kosten voor de plaatsing en de installatie variëren van € 299 tot € 599 afhankelijk van de situatie. Na het maken uw keuze plannen we samen in overleg met u de plaatsing en de installatie. Tevens leveren wij ook maatwerk en denken we graag met u mee om uw wellness droom thuis te realiseren

Voorbereidingen en installatie van uw spa.

Een goede voorbereiding is alles! Bij de aankoop van uw jacuzzi is het raadzaam om voorafgaand een aantal zaken zorgvuldig in overweging te nemen. Wij hebben de belangrijkste onderwerpen met betrekking tot installatie voor u op een rij gezet:

 • Voorbereidingen
 • Plaatsen
 • Ondergrond
 • Stroomvoorziening

Voorbereidingen

Iedere tuin maar ook iedere jacuzzi is anders. Daarom is het belangrijk dat u altijd een aantal zaken goed in overweging neemt. Bij SpaCity doen wij er alles aan om uw wellness beleving zorgeloos te realiseren. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om u in dit process zo goed mogelijk te begeleiden. Niet alleen bij de aankoop van uw spa, maar ook voor de installatie kunt u altijd bij ons terecht. Met onze ervaring en expertise vinden wij altijd de meest geschikte oplossingen.

Plaatsen

Wat belangrijk is om vooraf in acht te nemen zijn de afmetingen van uw jacuzzi en de plek waar deze komt te staan. U kunt bijvoorbeeld kiezen om uw jacuzzi in uw tuin, in een tuinhuis, op een veranda of op een verhoogd terras te plaatsen. Voor elke plek is altijd een passende oplossing te vinden. Wij nemen altijd de volgende vragen in overweging bij het plaatsen van uw jacuzzi:

 • Waar komt de jacuzzi te staan?
 • Is er een brede toegang tot de plek waar uw jacuzzi geplaatst wordt?
 • Is er eventueel een hijskraan nodig om uw jacuzzi te plaatsen?
 • Is er voldoende plek voor het plaatsen van uw jacuzzi?

Wanneer deze vragen zijn beantwoord kan uw jacuzzi geplaatst worden. Over het algemeen wordt een jacuzzi op zijn zijkant verplaatst. Dit betekent dat uw jacuzzi door een doorgang van gemiddeld 1 meter breed en 2.50 meter hoog moet passen. Is dit niet het geval dan is er meestal een hijskraan nodig om uw jacuzzi te plaatsen. Desalniettemin hebben of zorgen wij bij SpaCity altijd voor de juiste benodigdheden.

Ondergrond

Een jacuzzi moet altijd op een solide vlakke ondergrond worden geplaatst. Uw jacuzzi is correct geplaatst wanneer deze horizontaal staat en geen helling heeft. Daarnaast is het belangrijk dat de vloer niet kan buigen of zakken. Neem altijd het gewicht van uw jacuzzi wanneer deze gevuld is in acht.

Meer informatie / Showroom bezoeken

Wilt u meer informatie over onze Jacuzzi’s of Hottubs? Of onze showroom bezoeken?

Vul dan het formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.

Liever direct contact opnemen? Bel dan 085 401 0187

  Bellen Showroom WhatsApp Mailen
  Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelwagen.