Betaalmogelijkheden

SpaCity biedt 7 mogelijkheden voor het betalen van uw bestelling.

 

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde online betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierden kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Bankoverschrijving

U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer: NL13 INGB 0009 6977 49 t.n.v.  SpaCity BV. Onder vermelding van uw ordernummer of factuurnummer

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan: SpaCity BV.
IBAN: NL13 INGB 0009 6977 49
BIC/SWIFT: INGBNL2A
Let op! vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling.

PayPal

U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen account te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal. Voor Paypal betalingen betaalt u een klein bedrag aan Paypal voor de geleverde service.

Creditcard

Veilig online betalen met uw creditcard bij spacity.nl.
Voor het betalen met uw creditcard brengt Spacity geen extra kosten in rekening.

KBC/CBC betaalkop

Klanten uit België kunnen veilig en eenvoudig direct en achteraf betalen via de KBC/CBC betaalknop. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten.

Bancontact

Klanten uit België kunnen veilig en eenvoudig direct en achteraf betalen via de KBC/CBC betaalknop. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten.

Kopen op afbetaling

Wilt u liever uw gespreid betalen? dat is mogelijk met onze partner Royaal Lease. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 5000 tot € 15000,- in een termijn van 12, 18, 24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd, maar dit varieert tussen de 6% – 14%. Let op, geld lenen kost geld!

Om via Royaal Lease een krediet af te sluiten, moet u een aantal stappen doorlopen, Ons team zal deze stappen met u doornemen.

Pinnen

in onze showroom kunt u met de pin betalen voor uw bestelling. indien u graag bij levering wenst te betalen is dat mogelijk. U kunt dit aangeven bij een van onze adviseurs. Echter vragen wij wel een aanbetaling voor uw bestelling voorafgaand aan de levering.

Heeft u nog vragen over de betaalmogelijkheden? neem contact op met onze klantenservice!

Bellen Showroom WhatsApp Mailen
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelwagen.